top of page

Lekkere tips voor het aspergeseizoen

We zitten volop in het aspergeseizoen. Heerlijk! Nog tot 24 juni kunnen we genieten van dit witte goud. Ook ik tover dan graag heerlijke aspergegerechten op tafel.

En aangezien het motto van Kersvers is om het mijn klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken, start ik deze week alvast met enkele lekkere tips. De nodige ingrediënten vind je uiteraard in mijn automaat aan huis.- Asperges à la flamande mag natuurlijk niet ontbreken. De eitjes (Kersvers), asperges ('t Meulenhuys) én gehakte peterselie (De Kijfelaar) liggen hier op je te wachten. Nog wat hoeveboter, peper, zout en nootmuskaat en je kan heerlijk kokkerellen.

- Wat ik ook een superlekker gerechtje vind, is een appel-aspergeslaatje met geitenkaas. Naast de asperges liggen hier dus ook bio geitenkaasjes en jonagold appelen in de automaat op jou te wachten.


Verse aspergesoep en nieuwe tips vind je hier binnenkort ook. Hou me dus zeker in de gaten.


SMAKELIJK!Comments


bottom of page