top of page
Logo Kersvers

Lekkere tips voor het aspergeseizoen

We zitten volop in het aspergeseizoen. Heerlijk! Nog tot 24 juni kunnen we genieten van dit witte goud. Ook ik tover dan graag heerlijke aspergegerechten op tafel.

En aangezien het motto van Kersvers is om het mijn klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken, start ik deze week alvast met enkele lekkere tips. De nodige ingrediënten vind je uiteraard in mijn automaat aan huis.



- Asperges à la flamande mag natuurlijk niet ontbreken. De eitjes (Kersvers), asperges ('t Meulenhuys) én gehakte peterselie (De Kijfelaar) liggen hier op je te wachten. Nog wat hoeveboter, peper, zout en nootmuskaat en je kan heerlijk kokkerellen.

- Wat ik ook een superlekker gerechtje vind, is een appel-aspergeslaatje met geitenkaas. Naast de asperges liggen hier dus ook bio geitenkaasjes en jonagold appelen in de automaat op jou te wachten.


Verse aspergesoep en nieuwe tips vind je hier binnenkort ook. Hou me dus zeker in de gaten.


SMAKELIJK!



Comments


©2022 ontwerp door Da's graaf

  • Instagram Kersvers
  • Facebook Kersvers
Kijfelaar-84.jpg

Contact

Waar vind je mijn producten?

 

In de automaat voor mijn voordeur in Lille

Eikenlaan 13, 2275 Lille

24/24 open

In de hoevewinkel van bioboerderij De Kijfelaar

Schravenhage 4, 2200 Noorderwijk

Openingsuren:

Vrijdag van 9u30-12u00 en 14u00u-18u00

Zaterdag van 9u30-15u00

Soep of een slaatje in jouw zaak of groenten voor je bbq? Het kan! 

Heb je vragen of wil je iets bestellen, neem dan contact op via mail, telefoon of onderstaand formulier.

info@kersverslille.be - 0497 27 87 55

Bedankt voor uw aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

bottom of page