top of page
Logo Kersvers

Gezellig tafelen bij een herfstzonnetje


De zon gaat vroeger onder, de avonden worden kouder. Maar toch genieten we deze dagen nog van een heerlijke nazomer. Dat laat zich ook voelen op ons bord. Vandaag maakte ik een ovenschotel voor je klaar met een heerlijke mix van groenten waar ook de zomer de herfst nog ontmoet.

Een heerlijke mix van ui, knoflook, venkel, paprika, wortel, pastinaak, knolselder, koolrabi, zoete aardappel, oranje en gestreepte biet ligt voor je klaar in de automaat.


Schep deze mix in een ovenschotel, besprenkel met olijfolie en voeg naar believen kruiden zoals peterselie, tijm of rozemarijn toe. Voeg nog wat blokjes halloumi of feta toe en zet je gerecht 30 minuten in een voorverwarmde oven (200°). En daarna ... heerlijk genieten.

Wie liever gaat voor een niet vegetarische versie kan kipblokjes en balsamicoazijn toevoegen en de schotel zo in de oven plaatsen.

Laat het smaken en geniet van deze gezellige herfstavond.

Comments


bottom of page